fbpx

Inga produkter i varukorgen.

TINGS MAGAZINE

Här samlar vi all kunskap om vår verksamhet, produkter och tjänster. Här finner du frågor & svar, tips, guides för företag som funderar på att köpa företagspresenter och lite om oss.

OM TINGS

MAKE PEOPLE HAPPY

Att leverera prisvärda produkter som passar alla, det har varit TINGS filosofi sedan starten 2006. Hos oss på TINGS får form och användarnytta alltid stå i fokus ihop med överkomliga priser. Våra nära samarbeten ihop med Markus Aujalay och Mischa Billing borgar för att vi kan leverera köksprodukter som båda med stolthet kan sätta sitt namn på. Vi har även en serie bagar/väskor som marknadsförs under varumärket TINGS travel som vi tar fram i samarbete med våra partners. Vårt mål är helt enkelt att marknadsföra bra, kvalitativa produkter som verkligen användas och slitas på varje dag.

Läs mer - Klicka här!

FÖRETAGSPRESENTER

TINGS TIPS PÅ GÅVOR

Företagspresenter är ett utmärkt sätt att visa uppskattning och erkännande till kunder, anställda och till och med potentiella samarbetspartners. Genom att ge någon något speciellt förmedlar du inte bara din tacksamhet utan påminner också om de starka relationer du har byggt upp med dem. Oavsett om den ges vid en milstolpe i affärsrelationen eller bara som en vänlig handling under svåra tider kan det vara en utmaning att hitta den perfekta presenten till någon – därför finns vi här för att hjälpa till. Hos oss hittar du ett stort utbud av olika gåvor som du kan ge bort. Du kan ge bort en företagspresent vid jubileum, som minnesgåva eller vid någon högtid såsom under jul. Detta kan vara nyckeln till en bra produktivitet och samsyn på företaget.

Läs mer - Klicka här!

JULKLAPPSGUIDE TILL FÖRETAG

EN SMART SNABBGUIDE

Hos oss på TINGS får form och användarnytta alltid stå i fokus ihop med överkomliga priser. Möjlighet att välja bland unika varumärken och gåvokort till företag är något vi brinner för. Vi har skapat en snabbguide som hjälper till med julklapparna på företaget.

Läs mer - Klicka här!

SOMMARPRESENTER

VI TIPSAR OM SOMMARENS GÅVOR

Letar du efter en sommarpresent till företagets anställda, medarbetare eller kunder? då har du kommit rätt! Vi har de perfekta sommargåvorna till personalen, de som inte hamnar längst in i garderoben eller aldrig används. Vi förstår att alla inte har samma smak och tycker olika. Därför kan det ibland kännas omöjligt att hitta rätt men vi har något för dom flesta tillställningarna. Läs mer här för de bästa tipsen, gåvokort och andra klockrena produkter som får oss att umgås och ha trevligt.

Läs mer - Klicka här!

GÅVOKORT FRÅGOR & SVAR

VI GUIDAR ER

Letar du efter ett kreativt sätt att visa dina anställda och kunder hur mycket du uppskattar dem? Vill du visa din tacksamhet på ett meningsfullt sätt? Leta inte längre att ge bort ett gåvokort är den perfekta lösningen! Gåvokort är ett utmärkt sätt att visa din uppskattning, och de kan användas för en mängd olika ändamål. Gåvokort ger inte bara uppskattning utan ger också mottagaren flexibilitet när den får gott om alternativ att välja ut sin gåva.

Läs mer - Klicka här!

JULKLAPPAR TILL ANSTÄLLDA & KUNDER

JULGÅVOR - VAD GÄLLER?

Julgåvor till anställda för årets inkomstår är alltså skattefria om marknadsvärdet inte överstiger 500 kronor inklusive moms. Att just julgåvor är skattefria under ett visst belopp betyder enkelt att arbetsgivaren inte betalar arbetsgivaravgifter på gåvorna, samt att den ingående momsen är avdragsgill. Den anställde förmånsbeskattas inte för gåvan. Andra regler som gäller för julgåvor? Alla behöver inte få en likadan julgåva, men marknadsvärdet ska vara det samma.

Läs mer - Klicka här!

GÅVOR TILL ANSTÄLLDA

VÄRT ATT TÄNKA PÅ

Gåvor till personalen på ett företag – till exempel julklappar – kan i många fall vara skattefria. Vi på TINGS summerar vad som gör att gåvan är skattefri eller skattepliktig. Får man ge gåvor till anställda? Ja, det är tillåtet att ge gåvor till anställda. Det är dock viktigt att ha klara riktlinjer för vad som räknas som en gåva och vad som inte gör det.

Läs mer - Klicka här!

SKATTEREGLER & FÖRETAGSGÅVOR

VI GUIDAR ER

För att underlätta för dig har vi sammanfattat lite information om vilka regler som gäller för att ge bort gåvor som företagsgåvor, minnesgåvor och julklappar till anställda och kunder. Som huvudregel är gåvor från arbetsgivaren alltid skattepliktiga, under vissa förutsättningar är dock jul-, jubileums- och minnesgåvor skattefria. Läs mer om skatteregler här.

Läs mer - Klicka här!

MINNESGÅVOR OCH JUBILEUMSGÅVOR

VAD KAN MAN GE SINA ANSTÄLLDA?

När en anställd fyller år är det vanligt att arbetsgivaren väljer att ge en minnesgåva för att visa uppskattning och gratulera. Att ge en minnesgåva kan vara en trevlig gest, men det är viktigt att vara medveten om skattereglerna som måste följas i samband med detta. En minnesgåva är en gåva av minneskaraktär som lämnas till en varaktigt anställd i samband med att den anställde uppnår viss ålder (50 eller 60 år) eller efter en viss anställningstid (minst 25 år). Minnesgåva kan även lämnas när den anställdes tjänst avslutas.

Läs mer - Klicka här!

HÅLLBARHETSARBETE & MILJÖTÄNK

SÅ JOBBAR VI

Vi på TINGS strävar efter att skapa en affärsmodell med goda förutsättningar för nästa generation att kunna verka på. Nedan finner ni några saker vi strävar efter. Ett av våra verktyg för att kunna säkerhetsställa så långt det är möjligt är vår uppförandekod som ser till att goda arbetsförhållanden, hållbar produktion och ett sunt synsätt. Uppförandekoden innehåller riktlinjer som visar på hur verksamheten får bedrivas med tanke på ex. miljöpåverkan och arbetsförhållanden. Läs mer om det här.

Läs mer - Klicka här!

SKÖTSELRÅD

ENKLA RÅD & TIPS FRÅN TINGS

Allmänna skötselråd för hur man enkelt tar hand om sina produkter. Här hittar du det mesta. Att leverera prisvärda produkter som passar alla, det har varit TINGS filosofi sedan starten 2006. Hos oss på TINGS får form och användarnytta alltid stå i fokus ihop med överkomliga priser. Vårt mål är helt enkelt att marknadsföra bra, kvalitativa produkter som verkligen användas och slitas på varje dag. För att underlätta för dig har vi sammanfattat lite information om tips och hacks på hur du enkelt tar hand om dina produkter. Läs mer här.

Läs mer - Klicka här!

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss.

Såhär hanterar vi er information: tings.se/integritetspolicy/

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå