fbpx

Inga produkter i varukorgen.

Företagspresenter

 

Varför en företagspresent kan göra stor skillnad

Företagspresenter är ett utmärkt sätt att visa uppskattning och erkännande till kunder, anställda och till och med potentiella samarbetspartners. Genom att ge någon något speciellt förmedlar du inte bara din tacksamhet utan påminner också om de starka relationer du har byggt upp med dem. Oavsett om den ges vid en milstolpe i affärsrelationen eller bara som en vänlig handling under svåra tider kan det vara en utmaning att hitta den perfekta presenten till någon – därför finns vi här för att hjälpa till. Hos oss hittar du ett stort utbud av olika gåvor som du kan ge bort. Klicka här för att se vad vi kan erbjuda. Du kan ge bort en företagspresent vid jubileum, som minnesgåva eller vid någon högtid såsom under jul. Detta kan vara nyckeln till en bra produktivitet och samsyn på företaget.

 

Förstå syftet med företagspresenter – varför de är viktiga och hur du väljer klokt

Företagspresenter har länge varit en viktig och effektiv del av företagskulturen. Genom att ge gåvor som visar att du uppskattar dina kunder eller samarbetspartners, skapar du en starkare och mer långvarig relation mellan er. Företagspresenter signalerar också att ni är angelägna om att fortsätta samarbeta i framtiden. Men att välja rätt present är viktigt. Det bör vara något som är användbart eller minnesvärt för mottagaren. Tänk också på att det är bra att ha en personlig touch, med ett kort eller en förpackning som speglar företagets varumärke. Så, att välja rätt företagspresent kan visa sig vara en viktig investering i din företags framgång.

TIPS PÅ FÖRETAGSPRESENTER

Företagspresenter stärker relationer

Om företaget har anställda som jobbar i frontlinjen med kunder, är företagspresenter ett säkert sätt att motivera och stimulera dina kunder för att de alltid ska känna sig högt värderade och viktiga för företaget. Det kommer inte bara bli trevligt för dem att få en gåva, utan det hjälper också att vårda ditt varumärke och stärka din arbetskultur. Att visa lite extra omsorg speciellt under specifika tillfällen som ex. en kunds födelsedag kan säkerställa att dina företagspresenter blir oförglömliga.

Hos oss på TINGS kan du köpa gåvokort i olika prisklasser med ett brett sortiment av valbara produkter. Vi marknadsför även ett brett sortiment av produkter under varumärken som Markus Aujalay, Mischa Billing, Tings Travel och Tings Home.
Vi tycker det är betydelsefullt att visa uppskattning mot personal och kunder för att lyfta upp hur viktiga de är. En företagspresent är ett enkelt sätt att säga tack!

 

Regler för företagspresenter

Som företagare är det bra att känna till vilka regler som gäller för gåvor och presenter. Exempelvis julklappen till anställda, den så kallade julgåvan är skattefri så länge marknadsvärdet inte överstiger 500 kronor inklusive moms.

Jubileumsgåvor däremot kan ges vid speciella högtider som företaget firar. Exempelvis 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum etc. Gåvans värde får dock inte överstiga 1.500 kronor inklusive moms.

Men en minnesgåva som ges vid en speciell tidpunkt, exempelvis då den anställde fyller 50 år eller går i pension är skattefri så länge värdet inte överstiger 15.000 kronor inklusive moms. Läs mer om skatteregler på skatteverkets hemsida.

TIPS PÅ FLER FÖRETAGSPRESENTER

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss.

Såhär hanterar vi er information: tings.se/integritetspolicy/

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå