Inga produkter i varukorgen.

Sommarpresent till anställda

Sommarpresenter till företagets anställda, medarbetare eller kunder

Letar du efter en sommarpresent till anställda, medarbetare eller kunder? Då har du kommit rätt! Vi har de perfekta sommargåvorna till personalen, de som inte hamnar längst in i garderoben eller aldrig används. Vi förstår att alla inte har samma smak och tycker olika. Därför kan det ibland kännas omöjligt att hitta rätt en bra sommarpresent men vi har något för de flesta tillställningarna. TINGS finns här för de bästa tipsen, gåvokort och andra klockrena produkter som får oss att umgås och ha trevligt. En sommargåva – när du vill uppmuntra personalen och visa tacksamhet. Som arbetsgivare är dina anställda är en viktig tillgång och att uppmuntra dem med en sommarpresent är ett väldigt uppskattat sätt att önska dina anställda eller kunder en trevlig semester. Att ge bort sommargåvor kan aldrig slå fel och det passar fint inför semestern.

En sommargåva – när du vill uppmuntra kunder och visa tacksamhet

Har du kunder som alltid ställer upp eller som helt enkelt är återkommande, förtjänar inte de visad uppskattning? En lönehöjning eller bonus är något som kundens företag kan erbjuda, men att överraska med en sommargåva och visa tacksamhet att just de är trogna kunder till er. Det är något alla blir glada av, en positiv överraskning inför sommarens ledighet. Blir det en bag från TINGS Travel som passar alla weekendresor, en härlig tapas bräda från Markus Aujalay eller Mischa Billings Set med vinöppnare och två ostbestick för den perfekta sensommarkvällen? TINGS finns här för bästa tipsen, gåvokort och andra klockrena sommarpresenter som överraskar nya som gamla kunder.

TIPS PÅ SOMMARPRESENTER

Sommarpresenter från TINGS

En sommarpresent ger både uppskattning och motivation till arbetsplatsen. Välj bland våra noga utvalda varumärken där vi har ett brett sortiment av trevliga sommarpresenter. Sommargåvor från TINGS blir aldrig fel när du vill ge bort något fint och uppskattat, produkter som kommer till användning varje dag. Blir det kanske ny grillredskap från Markus Aujalay? Eller en härlig och rymlig kylväska från TINGS Travel? Eller vad sägs om Mischa Billings Set med förkläde, vante och kökshandduk för den perfekta grillkvällen? Även en kokbok av Catarina König för att få till menyn till sommarkalaset kan passa fint. Ja, det får ni bestämma själva.

Vilka regler gäller för gåvor till anställda

Det finns tre sorters gåvor som är avdragsgilla för företaget och skattefria för den anställde. De gåvor som enligt gällande lagtext, 11 kap. 14 § inkomstskattelagen (1999:1229) är skattefria, är följande och beloppen uppgår till:

Julgåvan – 500 kronor

Denna gåva kan ges till de anställda i samband med julhögtiden en gång om året.

Jubileumsgåvan – 1 500 kronor

En gåva som ges i samband med att ett företag firar 25-, 50-, 75-, 100-årsjubileum och så vidare.

Minnesgåvan – 15 000 kronor

När individen firar något. Exempelvis fyller 50 år eller går i pension. Denna gåva kan med skattefrihet ges av en arbetsgivare två gånger under en anställning varav den andra gåvan ska ges vid anställningens upphörande.Man kan konstatera att sommargåvor inte nämns i lagstiftningen och således är det inte en avdragsgill kostnad. Vad betyder det då? Jo, nämligen att företaget inte får lyfta moms på kostnaden för inköpet av gåvan. Men kostnaden blir avdragsgill som lönekostnad, du som företagare redovisar sociala avgifter och preliminärskatt på hela gåvans värde. Den anställde blir även skattskyldig för sommarpresenter.

Vill du kan läsa mer om skatteregler? Klicka här för att komma till Skatteverkets hemsida.

TIPS PÅ FLER SOMMARPRESENTER

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss.

Såhär hanterar vi er information: tings.se/integritetspolicy/

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå