Markus Aujalay

Allt började när Markus som sjuåring lagade sin allra första maträtt på egen hand. Det var en rykande het chili con carne-gryta, som blev startskottet för hans matintresse och karriär. Numera kan han stolt lägga till Årets kock, Nobelfesten, ett flertal kokböcker, två egna restauranger och att vara jurymedlem i såväl Sveriges mästerkock som Sveriges yngsta mästerkock till sin repertoar. Nu lanserar Markus dessutom sin allra egna serie med köksredskap med oss på TINGS. Allt från stekpannor, grytor, kastruller, kvarnar och skärbrädor till slevar och bestick. Allt för att du ska kunna bli en egen mästerkock i hemmaköket.

 

 

Markus grytor & kastruller

MARKUS AUJALAY

Klicka här

Trött på samma, gamla maträtter?

Kika in på Markus matfokuserade Youtube-kanal, som har nått över 100.000 följare!

Syftet med kanalen är att inspirera det svenska folket till att våga laga mat utanför sin bekvämlighetszon. Detta genom pedagogiska instruktionsvideor där Markus delar med sig av egna tolkningar av klassiska rätter som pasta carbonara, kebab och minestronesoppa. Oavsett plånbok och förkunskap kan du med hjälp av dessa recept få till en riktig festmåltid!

BESÖK KANALEN – KLICKA HÄR

Markus bestick

MARKUS AUJALAY

Klicka här
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå