fbpx

Inga produkter i varukorgen.

TINGS GIFTCARD

EXKLUSIVT

Nu gör vi det ännu enklare att hitta den perfekta julklappen.
Vårt generösa gåvokort där mottagaren själv väljer sin julklapp.

Vi har två stycken olika gåvokort som passar perfekt som julklapp.

Välj kort

VÄLKOMMEN TILL OSS

I över 16 år har vi arbetat med det roligaste som finns. Vi har levererat julklappar och gåvor till tusentals företag i Sverige och när vi tittar tillbaka på den resa vi har gjort är vi oerhört glada och tacksamma för allt. Det är ni som ger oss möjligheter och förutsättningar för hållbara affärer och vi ser fram emot många goda samarbeten framöver. TINGS arbetar sedan många år med de främsta tillverkarna. Inköpen sker direkt från fabrik utan mellanhänder vilket inte bara resulterar i attraktivare prisnivå utan också i effektivare leveranser.

TINGS GIFTCARD
VÄLJ MELLAN 11 PREMIER!

Tings Giftcard innehåller ett 100-tal fina gåvor som mottagaren själv väljer på hemsidan: www.tingsgiftcard.se Som en extra förmån ingår även en premie (värde upp till 798:-) och det finns 11st olika premier att välja bland. Tings Giftcard levereras separat tillsammans med premien ni valt. Gåvan som mottagaren väljer levereras inom 2 veckor. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan med koden som finns angiven på gåvokortets baksida. Enklare blir det inte!

 

Klicka här!
TINGS HOME GIFTCARD
MARKNADENS MEST FLEXIBLA GÅVOKORT!

Du bestämmer själv beloppet kortet skall laddas med. Mottagaren av kortet går själv in på tingshome.se för att lösa in kortet och har själv möjlighet att lägga till pengar ifall man vill köpa något som överstiger kortets värde. Mottagaren behöver inte utnyttja hela beloppet på en och samma gång utan kan enkelt beställa flera gånger om inte hela beloppet är utnyttjat. Mottagaren har möjlighet att utnyttja hela sortiment inklusive de specialerbjudanden och rabatter som kan erbjudas.

På www.tingshome.se ser ni hela sortimentet.

Klicka här!
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå