Inga produkter i varukorgen.

TINGS – vi tänker och bryr oss.

Vår värld ska lämnas över till kommande generationer, vilket gör att vi måste ta hand om och vårda de värden vi kan, alla kan inte göra allt men alla kan göra en del. Nedan är en del av TINGS arbete.

Skapa en affärsmodell som håller

Vi på TINGS strävar efter att skapa en affärsmodell med goda förutsättningar för nästa generation att kunna verka på. Nedan finner ni några saker vi strävar efter.

Uppförandekod

Ett av våra verktyg för att kunna säkerhetsställa så långt det är möjligt är vår uppförandekod som ser till att goda arbetsförhållanden, hållbar produktion och ett sunt synsätt. Uppförandekoden innehåller riktlinjer som visar på hur verksamheten får bedrivas med tanke på ex. miljöpåverkan och arbetsförhållanden. Varje leverantör vi har måste signera avtalet för att ett samarbete ska träda ikraft.

Hållbar produktion

Vi har byggt upp långsiktiga relationer med många av våra leverantörer men vi har inga uttalade krav på externa certifieringar, men vi kräver att alla följer vår uppförandekod som bottnar i REACH förordningen.

Återvinning

Vi har som mål att återanvända så mycket emballage som möjligt i vår verksamhet för att slippa producera och köpa nytt. Vi tar ansvar för våra förpackningar och rapporterar årligen våra förpackningsvolymer till FTI där vi är medlemmar och även till Naturvådsverket.

Förpackningar

Målet är att använda så lite förpackningsmaterial som möjligt men det krävs ändå en mer eller mindre mängd till varje produkt för att den ska hålla i transport och i hantering på olika stadier. Istället för att direkt återvinna förpackningar finns det en mängd saker du kan använda dem till. Markus Aujalays eller Mischa Billings förpackningar fungerar utmärkt som en förvaring av saker i hemmet.

Har ni frågor kring hur vi jobbar på TINGS?

Tveka inte att slå oss en pling på: 033 13 30 70 eller maila oss på: info@tings.se.

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss.

Såhär hanterar vi er information: tings.se/integritetspolicy/

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå