fbpx

Inga produkter i varukorgen.

Gåvokort

Ge bort gåvokort till dina anställda och dina kunder

Letar du efter ett kreativt sätt att visa dina anställda och kunder hur mycket du uppskattar dem? Vill du visa din tacksamhet på ett meningsfullt sätt? Leta inte längre – att ge bort ett gåvokort är den perfekta lösningen! Gåvokort är ett utmärkt sätt att visa din uppskattning, och de kan användas för en mängd olika ändamål. Gåvokort ger inte bara uppskattning utan ger också mottagaren flexibilitet när den får gott om alternativ att välja ut sin gåva.

 

Fördelar med att ge bort ett gåvokort

Att ge bort gåvokort kan vara en fantastisk idé när du känner dig osäker på vad du bör köpa till dina anställda och dina kunder. Det finns en mängd fördelar med att ge gåvokort för både givaren och mottagaren. För givaren, så är det ett enkelt och stressfritt sätt att visa sin uppskattning till någon. Det sparar tid och man slipper oroa sig för att köpa något som mottagaren inte kommer att tycka om eller som de redan har. För mottagaren ger gåvokort friheten att köpa något som de verkligen vill ha. Det blir en möjlighet att unna sig något extra eller att köpa något praktiskt som behövs. Så nästa gång du står inför beslutet att köpa en gåva, överväg att istället ge bort ett gåvokort och njut av dess fördelar.

 

Viktiga saker du ska tänka på när du köper ett gåvokort

Att välja rätt gåvokort kan vara en utmaning, men med några överväganden och lite planering kan du enkelt hitta det perfekta gåvokortet. Först och främst bör du överväga mottagarens intressen och smak. Tänk på vilken typ av butik de gillar att shoppa i eller vilken typ av upplevelse de kan uppskatta. Budgeten är också en faktor att ta i beaktning. Bestäm hur mycket du vill spendera och välj ett gåvokort som passar din budget. Genom att välja rätt gåvokort kan du ge en mycket uppskattad gåva.

 

Hur du skapar en minnesvärd upplevelse med ett gåvokort

Att ge bort gåvokort är ett enkelt och smidigt sätt att visa uppskattning till dina anställda och dina kunder. Men hur kan du göra det mer minnesvärt? Genom att ta hänsyn till mottagarens intressen och personlighet kan du skapa en unik upplevelse som de kommer att minnas länge. Många kan uppskatta att få köksredskap som en gåva. Köksredskap är något som passar nästan alla. Det finns många som har ett stort intresse för matlagning och vill gärna utöka sitt kök med användbara redskap. På Tings erbjuder vi ett stort sortiment av olika köksredskap. Klicka här för att se utbudet. Vi har även ett stort sortiment av resväskor som kan passa de flesta inför deras kommande semester. Klicka här för att se vårt utbud av resväskor. Genom att välja en present som matchar mottagarens intressen och personlighet kan du skapa en minnesvärd upplevelse som de kommer att värdera länge.

 

Hur du väljer rätt belopp och utformning för ett gåvokort

Att välja rätt belopp och utformning för ett gåvokort är en viktig process för att göra mottagaren nöjd. Först bör du bestämma dig för hur mycket du vill spendera. Om du är osäker kan du alltid gå på en medelhög summa som passar de flesta budgetar. Kom dock ihåg att det finns skatteregler på hur mycket du kan ge i gåva skattefritt. Läs mer på Skatteverkets sida. När du har bestämt summan är det dags att tänka på designen. Tänk på mottagaren och vilken typ av gåvokort personen skulle uppskatta. På Tings kan vi erbjuda dig gåvokort med tryck som exempelvis en bild på din logga eller något annat som kan passa för ditt företag.

 

Gåvokort

TIPS PÅ GÅVOKORT

Frågor & svar

 

För dig som ska köpa gåvokort

Kan jag som privatperson köpa ett gåvokort?

Dessvärre inte. Vi säljer endast till företag och juridiska personer.

Vad har ni för leveranstid på gåvokorten?

Normal leveranstid för beställda gåvokort är ca 2-3 arbetsdagar. Bråttom?
Tveka inte att höra av er till oss på 033 13 30 70. Vi kan fixa det mesta.

Kan ni leverera gåvokorten direkt till våra mottagare?

Självklart! Vi kan leverera gåvokorten direkt till era mottagare. Hör av er till oss på 033 13 30 70. Vi hjälper er att hitta den bästa lösningen.

Vad innebär premie som många av era kort har?

De gåvokort vi säljer levereras för det mesta tillsammans med en premie/förgåva. Enkelt sagt, är det en extra gåva som levereras tillsammans med gåvokortet vilket höjer upplevelsen ytterligare. Med andra ord, får mottagaren en fin gåva direkt samt ett gåvokort där hen får själv välja ytterligare en personlig gåva!

Vad för skatteregler gäller när man köper gåvokort?

Om gåvokorten köps upp som julklapp, får man lov att ge bort en gåva som kostar max 500kr ink moms (gäller år 2023). Läs mer på skatteverket hemsida. Klicka här.
Ett presentkort eller gåvokort som inte kan bytas mot pengar kan vara en skattefri gåva.

Har jag returrätt på gåvokort jag beställer?

Nej, vi tillämpar ingen returrätt.

Hur länge är gåvokorten giltiga?

Giltighetstiden kan variera men normalt är det 12 månader. Giltighetsdatumet står utskrivet på respektive gåvokort.

Hur löser mottagaren in sitt gåvokort?

Mottagaren löser in sitt kort genom att gå in på webbadressen som står skriven på gåvokortet. Väl inloggad väljer mottagaren sin unika gåva.

Hur många gåvokort måste jag beställa?

Hos oss får du handla precis så många kort som just du behöver.

Hur lång är leveranstiden på gåvan som mottagaren väljer?

Normal leveranstid är i de flesta fall 5-10 arbetsdagar från det att mottagaren av gåvokortet gjort sitt val.

Går det att få vår logotyp, en personlig hälsning eller en egen design på gåvokorten?

Vi kan ordna det mesta! Ring oss på 033 – 13 30 70 så berättar vi mer.
*kostnader kan tillkomma för specialdesign men vi erbjuder en kostnadsfri offert.

 

För dig som fått ett gåvokort

Jag har inte fått min gåva?

Har varan du beställt på ditt gåvokort inte kommit? Ring oss på 033 – 13 30 70 eller maila oss på kundtjanst@tingsgiftcard.se så hjälper vi er.

Jag har fått ett gåvokort, hur löser jag in det hos er?

Du löser in ditt gåvokort genom att gå in på webbadressen som står angiven på ditt kort. Därefter loggar du in med den unika kod som står angiven på kortet. Väl inloggad väljer du i lugn och ro din gåva.

Fel på varan du beställt?

Om gåvan du beställt på ditt gåvokort levererats trasig eller skadad på något sätt. Ring oss på 033 – 13 30 70 eller maila oss på kundtjanst@tingsgiftcard.se så hjälper vi er. Reklamation bör ske senast 5 dagar efter mottagen gåva.

Koden på mitt gåvokort fungerar inte!?

Ibland kan tryck skadas samband med transport etc. och vara svårläst/feltolkat. En siffra kan likna en bokstav etc. Ring oss på 033 – 13 30 70 eller maila oss på kundtjanst@tingsgiftcard.se så hjälper vi er.

Paketet har gått i retur

Paketet ligger hos ombud i 30 dagar, därefter går paketet i retur till oss. Vi kan då skicka paketet på nytt men debiterar en frakt och hanteringskostnad på 250kr.

Kan någon annan hämta ut min beställning?

Det är bara det namnet som beställningen är registrerad på, som har rätt att hämta ut leveransen. Så det är viktigt att man fyller i sitt namn korrekt när man lägger beställningen.

Se vårt utbud av gåvokort

TIPS PÅ FLER GÅVOKORT

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss.

Såhär hanterar vi er information: tings.se/integritetspolicy/

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå